Ювілейну угоду про співпрацю підписали у Тернопільському коледжі із обласним театром актора і ляльки

Опубліковано:
15 Грудня, 2023

Меморандум про співпрацю підписали між Державним навчальним закладом “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” та Тернопільським академічним обласним театром актора і ляльки. Для коледжу ця угода стала ювілейною – 30-ю, зазначили в освітньому закладі.

Начальник коледжу Вадим Ластовицький та директор Іван Шелепа зустрілися у стінах коледжу для обговорення питань співпраці. На порядок денний винесли такі питання:

– реалізація спільних навчальних, тренувальних та професійних програм; 

– здійснення  спільних проектів, проводити спільні заходи, професійні навчання та тренування, виступи і публікації у ЗМІ, спрямовані на професійний розвиток Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки та ДНЗ «ТПК ПВФП»;

– Запрошувати представників Сторін для проведення показових занять, святкових заходів, обміну досвідом та інформацією щодо навчальної, науково – методичної, науково – дослідницької та професійної діяльності.

“Меморандум є вагомим показником того, що культурна сфера об’єднує інтереси задля популяризації та розвитку історичних та мистецьких надбань, адже культура впливає на всі сфери суспільного життя.

Від цінностей, які закладаємо в наступні покоління, залежатиме формування їхнього вибору стратегій доброчесної поведінки”, – наголосили у коледжі.

Фото: Тернопільський коледж. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморандум, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: