Як правильно користуватися димоходами – рятувальники Тернопільщини нагадують правила

Опубліковано:
9 Грудня, 2023

На Тернопiльщинi почали фiксувати пожежi у димоходах, тому рятувальники закликають жителiв областi дотримувати правил використання пiчного опалення.

Рятувальники закликають громадян памятати, що треба робити плановий огляд димоходу. Це необхiдно робити не рiдше двох разiв на рiк: на початку опалювального сезону i по його закiнченнi.

«Нагадуємо усiм, хто користується пiчками, кабiнами i димоходами, що найперше, необхiдно вчасно прочищати проходи, щоб не накопичувалася сажа, оскiльки вона може осiдати на стiнках i звужувати дiаметр проходiв, а це заважає вiльному руху диму. У такому випадку стiнки погано нагрiваються, погiршується тяга, дим проникає у кiмнату, це може спричинити у людей отруєння продуктами горiння. Пiд час сильного нагрiвання, налiт сажi може загорiтися i призвести до пожежi», – йдеться у повiдомленнi рятувальникiв.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блог, #димохід, #пожежі, #правила користування, #рятувальники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: