З нагоди Міжнародного деня волонтера в Тернопільській ОВА нагородили волонтерів

Опубліковано:
6 Грудня, 2023

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія, це особливий внутрішній стан людини, спосіб її мислення і життя.

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди начальник Тернопільської ОВА привітав усіх причетних до надання допомоги у нелегкий для України час.

«Я щиро радий сьогодні привітати кожного з вас. Сьогодні хочеться вам сказати багато чого. Але всі ці слова можна вмістити в одне велике «дякую». Вдячний за те, що за майже 10 років війни, за майже 2 роки повномасштабного вторгнення ви не втомились. І навіть в часи найбільшої фізичної та моральної втоми, ви знаходите сили і далі допомагати нашим Збройним Силам та підтримувати інших», – сказав Володимир Труш та вручив їм символічні подарунки. Адже, їх військові 2 батальйону 67 ОМБр ДУК передали з Донеччини за донат від військової адміністрації на потреби батальйону.

Наші волонтери – справжні Герої сучасності. Вони лікують, плетуть сітки, виготовляють окопні свічки, збирають продуктові набори, організовують благодійні ярмарки, а головне забезпечують наших воїнів усім необхідним.

Всі нагороджені – люди різних професій, втім, їх об’єднує одне – допомога.

null

Фото з мережі Інтернет
null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Волонтери Тернопільщини, #ОДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: