Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області опрацьовує усі закупівля територіальних громад

Опубліковано:
3 Грудня, 2023

За минулий тиждень виконавчі комітети сільських, селищних, міських рад Тернопільщини оголосили 1184 закупівель. Закупівлі здійснювали 52 громади області.

Всі дані щодо закупівель передаються на опрацювання до управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області, – повідомляє начальник ТОВА Володимир Труш.  – Управлінням стратегічних розслідувань проведено превентивну діяльність у державних закупівлях та скеровано 9 листів щодо скасування тендерних закупівель, на загальну суму 22 млн 476 тис. грн. А також встановлено порушення в одній з селищних рад, – замовником безпідставно відхилено найбільш економічно вигідну тендерну пропозицію та не відхилено пропозицію переможця, яка не відповідала вимогам тендерної документації, та ціна якої була більшою на 275,8 тис. грн.

Наразі до роботи залучені фахівці Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області. Робоча група здійснює моніторинг на аналіз проведених закупівель органами місцевого самоврядування, та в разі виявлення нецільового або недоцільного використання коштів, будуть вживатися заходи щодо скасування закупівель та розірвання відповідних договорів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: