На території готельно-розважального комплексу його власник розгорнув незаконне виробництво алкоголю

Опубліковано:
1 Грудня, 2023

На Тернопільщині поліцейські затримали групу осіб, яка організувала незаконне виробництво алкогольних напоїв.

На території Бережанської громади нелегальний цех облшаштував місцевий підприємець. Він розгорнув його на території власного готельно-розважального комплексу і складських приміщень.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Про це розповіли в обласному управлінні Нацполіції Тернопільщини.

«У цеху зберігали спирт, ароматизовані концентрати для виготовлення сурогату, пластикову тару та устаткування. Фальсифікат збували за добре відлагодженою схемою: велася документація постійних клієнтів та розрахунки з ними. Поліцейські та бійці підрозділу «РПОП» ГУНП в Тернопільській області провели 8 обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів, складських приміщень і транспорту. Вилучили спирт, понад 400 літрів смакових концентратів, обладнання для виготовлення та фасування фальсифікату, чорнові записи та автівки, якими розвозили продукцію. Співорганізаторці та виконавцю злочинної групи оголошено підозру згідно ч.2 ст. 28 та ч.1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України», – розповіли поліцейські.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: