Із основними прийомами самбо знайомили курсантів Тернопільського коледжу

Опубліковано:
22 Листопада, 2023

Представники Тернопільського обласного осередку Національної федерації самбо України відвідали Тернопільський коледж із посиленою військовою і фізичною підготовкою.

Керівник осередку, суддя Національної категорії з самбо, тренер-викладач самбо, головний тренер національної збірної з пляжного самбо, майстер спорту Віталій Гнатишин у спортзалі коледжу розповів курсантам історію виникнення бойового мистецтва, та провів відкритий урок з самбо.

Спортсмени Тукало Ілля та Бобко Ігор, кандидати у майстри спорту України з самбо демонстрували курсантам прийоми боротьби з даного виду спорту. Під пильним наглядом тренера-викладача Євтушенка Олександра курсанти могли відпрацювати ці прийоми у парі з колегами. 

“Адміністрація коледжу висловлює подяку тренерам та спортсменам, які у цей непростий час продовжують працювати з молоддю, які підтримують їх та надихають, є хорошим прикладом для наслідування у їх починаннях”, – зазначили в освітньому закладі.

Фото: Тернопільський коледж. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: