Кредити для фізичних осіб — просте вирішення важливих справ

Опубліковано:
22 Листопада, 2023 о 01:17

Гроші важко заробляються та швидко витрачаються. Накопичити самостійно на вартісне придбання вдається не всім. Прикро, коли поповнення скарбнички зупиняється на півшляху до бажаної суми. Як діяти в такому разі — здійснити покупку все ще неможливо, а витратити заощадження на дрібниці несерйозно. Для таких випадків створені банківські кредити. В більшості випадків однією з умов їх отримання є власний внесок у розмірі 20–30% вартості об’єкта кредитування. Це саме та сума, що лежить “мертвим капіталом” у скарбниці. Час пустити її у справу!



На що можна взяти кредит

Фінансовий успіх досягається у випадку, коли гроші працюють. Це твердження справедливе для власних та залучених коштів фізичних та юридичних осіб. Якщо бізнес простіше ставиться до кредитування, регулярно ним користуючись для підтримки фінансового обороту, то фізичним особам складніше зважитися на такий крок. Проте банківська позика інколи є єдиним способом розвʼязати нагальне питання. 

Придбати житло

Квартира чи приватний будинок на первинному чи вторинному ринку, за програмою єОселя, під іпотеку або на умовах перекредитування невигідних умов. Програми розраховані на термін до 20 років дозволяють швидко покращити житлові умови без надмірного тиску на бюджет. А якщо фінансовий стан дозволить, кредит можна виплатити достроково без жодних штрафних санкцій.

Придбати авто

Транспортний засіб вже давно не розкіш, а спосіб комфортного пересування, тому банк надає можливість у кредит купити нове авто чи з пробігом, а також зручно розрахуватися за КАСКО. Авто в кредит — це можливість обрати саме ту модель та комплектацію, що подобаються, а не на яку вистачає коштів.

Швидко та легально отримати готівку

Грошовий кредит взагалі не передбачає власного внеску, повністю покриваючи вартість придбання, а за підтвердження цільового використання ще й буде знижено відсоткову ставку. Кошти можуть знадобитися на непередбачувану купівлю авто, ремонт, лікування, навчання чи давно заплановану подорож. Навіщо обмежувати себе, вчергове відкладаючи витрати, якщо є можливість організувати їх без клопотів просто зараз?

Закріпити своє фінансове становище

Реструктурувати кредити та вибратися з боргової ями або скористатися власним депозитом як кредитною гарантією — банківський кредит здатен і на це! Програми реструктуризації боргових зобов’язань, зокрема від Ощадбанку, є реальним шансом врешті-решт сплатити позику та відновити свою платоспроможність. Приємна дрібниця — реструктуризація не погіршує кредитну історію, навпаки, свідчить про зацікавленість клієнта у продовженні справедливих взаємин із банком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: