Тепла постільна білизна – які варіанти купити для осені?

Опубліковано:
20 Листопада, 2023 о 13:34

Осіння погода останнім часом доставляє нам неприємності. Після дуже теплого літа, на жаль, настав час значно нижчих температур і значної кількості опадів. Така погода змушує більшість із нас навіть не хотіти вставати з ліжка. Однак настав час взяти себе в руки і привнести в своє життя більше тепла і затишку. Як?

Більшість з нас вважають комплекти з фланелі ідеальною осінньою постільною білизною. І це не дивно! Вони надзвичайно м’які, ніжні на дотик і теплі. Напилення на матеріалі делікатно огортає ваше тіло і не дає замерзнути. Пухнаста обробка забезпечить комфорт навіть у найхолодніші осінні ночі. Постільна білизна з фланелі – це тепло і приємно, адже матеріал повністю натуральний. Виготовлена ​​з бавовни зі спеціальною обробкою, що дозволяє шкірі дихати і відмінно відводить вологу. До речі, варто підкреслити, що належний догляд за фланелевою постільною білизною допоможе залишитися їй з вами ще кілька, а то й десяток сезонів у ідеальному стані. Також тканина не вимагає прасування, що заощадить масу часу. 



Якщо бажаєте придбати такий текстиль онлайн, у маркет-плейсі або інтернет-магазині текстилю, достатньо зробити пошуковий запит: постільна білизна купити з фланелі, і ви отримаєте масу сторінок з зазначеним текстием. Обирайте за розміром і щільністю. Комплекти з середніми показниками щільності будуть самим комфортним рішенням.
Бавовна також є дуже хорошим матеріалом для осінньої постільної білизни. Ця тканина повністю натуральна і має терморегулюючі властивості. Що це означає? Простіше кажучи, адаптується до погодних умов: охолодить влітку і зігріє взимку. Тож ви фактично можете використовувати її цілий рік. Тому можна сміливо зазначити, що постільна білизна з бавовни універсальна і надійна.

Ви завжди будете впевнені, що цей матеріал не викличе алергічних реакцій. Рекомендується алергікам і людям, що борються зі шкірними захворюваннями. Він не подразнює епідерміс, пропускає повітря. Бавовна також надзвичайно приємна і ніжна на дотик.

Ще одна цікава пропозиція на осінь – постільна білизна з льону. Напевно, ви ще пам’ятаєте такі набори у дідуся чи бабусі. Раніше вони були надзвичайно популярним і цінувалися, а зараз знову повертаються до популярності, адже точно її заслуговують. Льон дуже практична тканина, міцна і красива. А з часом стає тільки м’якша і комфортніша.

Постільна білизна з мікрофібри легка та м’яка. Це єдиний синтетичний матеріал у цьому списку. Виготовляється з поліестеру з надзвичайно тонкими волокнами – до десяти разів тоншими за шовкові нитки. Завдяки цьому мікрофібра вишукана та одночасно стійка  в експлуатації тканина. Коштує недорого, тому вироби з неї завжди популярні. 

Бажаємо вдалого та розумного виробу!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #постільна білизна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: