Чому варто замовляти сатинову постільну білизну

Опубліковано:
16 Листопада, 2023 о 18:55

На відміну від інших тканин, використовуваних для виготовлення постільної білизни, назва “сатин” походить не від матеріалу, а саме способу переплетіння ниток між собою. Для виробництва сатину використовують два сорти бавовняної нитки вищої якості, одна тонша за іншу. За унікальною технологією тонка нитка скручується, і саме вона створює блиск лицьового боку тканини. Сатинова постільна білизна має також матовий виворіт. Саме складне плетіння тканини надає їй такого розкішного вигляду.

Якщо ви все ж таки вирішили придбати постільну білизну з сатину, необхідно пам’ятати про всі його переваги та недоліки і враховувати їх під час ухвалення рішення. Експерти магазину le-vele на своєму сайті le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele/satin-100-hlopok описали основні переваги та недоліки постільнної білизни з сатину.



Однією з головних переваг сатинової постільної білизни є те, що вона практично не мнеться, тому ваша постіль завжди матиме елегантний і доглянутий вигляд. Сатин добре зберігає тепло і водночас пропускає повітря, даючи змогу шкірі дихати і відпочивати разом з вами. Під час вибору постільної білизни з сатину слід враховувати, що занадто шовковиста постільна білизна буде дуже слизькою, що завдасть дискомфорту. 

Переваги та недоліки постільної білизни з сатину

Тепер, коли ми обговорили основні переваги і невеликі недоліки сатину. Один з головних недоліків постільної білизни з сатину – висока вартість. 

Якщо ви полюбили постільну білизну з сатину, то повинні знати, як за нею доглядати. Оптимальною температурою для прання білизни з сатину є 40-60 градусів. Термін служби постільної білизни скоротиться, якщо використовувати мийні засоби, що містять відбілювачі, оскільки вони можуть порушити структурну цілісність тканини. Прати постільну білизну з седану таким способом можна починати тільки після того, як вона буде вивернута навиворіт перед пранням.

Постільна білизна з сатину може втратити свою красу, якщо прати її з синтетичними матеріалами. Тому не варто цього робити.

Під час вибору постільної білизни у будь-якому разі, завжди довіряйте надійним виробникам. В такому разі ви зробите розумний вибір та вдалу покупку, яка буде радувати вас і ваших близьких.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #постільна білизна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: