Призове місце вибороли учні Тернопільського училища ресторанного сервісу у семінарі «Табір підприємництва»

Опубліковано:
16 Листопада, 2023 о 07:00

Здобувачі освіти ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі командою «UBB» (Ukrainian Baker Brigade), за наставництва викладачів – Неля Кошак, Тимошик Михайло, методиста Тетяна Бартіш, посіли ІІІ місце серед 17 навчальних закладів Тернопільщини та Хмельниччини у семінарі “Табір підприємництва”. Він проходив 26-27 жовтня.

Про це повідомляють на сторінці РА “Маркетингові технології ПБС”. 



“Команда UBB Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі активно продовжує роботу в проєкті “Компанія”, який реалізується Громадською організацією Junior Achievement Ukraine . Учасники команди мають на меті створювати подарункові бокси, до складу яких входить традиційний український медівник, натуральні чаї. За рахунок частини прибутку планують організовувати майстер класи для ВПО, дітей з притулків, пенсіонерів для популяризації українських традицій.

РА “МТ ПБС” підтримує та допомагає ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі в рамках проєкту. Вітаємо учасників та бажаємо успіху у реалізації бізнес-ідеї”.

Фото зі сторінки РА “Маркетингові технології ПБС”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТВПУ
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: