«Продаємо дрова»: нова схема шахраїв на Тернопільщині

Опубліковано:
7 Листопада, 2023 о 12:05

У жительки Тернопільщини шахраї вкрали гроші, пропонуючи ніби-то купити дрова. Зловмисник представився працівником лісогосподарства.

Шахрай наполягав на повній оплаті, щоб товар доїхав до покупця законно.



«Жінка хотіла придбати дрова на зиму, знайшла відповідне оголошення в соцмережі. Його автор представився працівником лісогосподарства та наполягав на повній оплаті, аби товар доїхав до покупця законно. Однак, після переказу грошових коштів, зв’язок із пройдисвітом зник. Потерпіла втратила 6000 гривень. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства та встановлюють осіб, причетних до вчинення даного злочину», – розповіли в обласному управлінні Нацполіції.

Правоохоронці закликають жителів Тернопільщини бути обережними, щоб не стати жертвами шахраїв.

«Офіційно реалізовують деревину лісові та мисливські господарства, на сайті яких є уся необхідна інформація. Не варто спокушатися на дешевшу ціну у різних оголошеннях в соцмережах, адже саме так шахраї найчастіше шукають своїх жертв. Оплату товару здійснюйте після доставки, або сплачуйте лише мінімальну передплату. Не здійснюйте платіжні операції за вказівками невідомих, не переходьте на сумнівні посилання від продавців», – наголошують правоохоронці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Продаємо дрова, #шахраї
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: