Воїн ЗСУ і режисер Олексій Гончарук репрезентував свій новий фільм курсантам Тернопільського коледжу

Опубліковано:
2 Листопада, 2023

Старший лейтенант Збройних Сил України, режисер Олексій Гончарук завітав до Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Почесний гість репрезентував курсантам новий документальний фільм «Combat intelligence/Розвідка боєм», який став 18-ю стрічкою митця.

null

Про цю приємну подію розповіли на сторінці Тернопільського коледжу.

“Офіцер, який уже кілька років проходить військову службу в лавах ЗСУ та створює документальний кінолітопис українського війська й розповідає про його звитяги у ході російсько-української війни. Режисер у погонах працює за підтримки Національної ради військовослужбовців і ветеранів, Національної агенції стратегічних комунікацій та Національної федерації самбо України.

Стрічку митець присвятив воїнам-розвідникам України. Йдеться про один із окремих розвідувальних батальйонів, що формувався у перші дні широкомасштабної російської агресії, боронив столицю, виконував бойові завдання у Київській, Чернігівській та Харківській областях. Сьогодні воїни-розвідники нищать ворога на одному з найгарячіших напрямків сходу України. І цей фільм — данина мужності та героїзму розвідників, а також — вшанування тих, хто віддав своє життя, наближаючи нашу перемогу над ворогом.

Адміністрація коледжу дякує Олексію Гончаруку за цікаву зустріч, його творчість, за активну життєву позицію та допомогу в патріотичному вихованні молодого покоління – майбутніх захисників держави”.

Фото: Тернопільський коледж. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олексій гончарук, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: