Сучасний ринок пропонує величезний вибір зимової гуми. Відмінним варіантом для вітчизняних доріг стануть зимові шини Bridgestone Blizzak Ice. Вони отримали цілу низку інновацій, які дали змогу досягти неперевершених результатів у найрізноманітніших зимових умовах. Інженери компанії використовували свій багатий досвід і безліч новітніх напрацювань, щоб випустити по-справжньому надійну і довговічну гуму.

Детальніше про модель

Асиметричні фрикційні шини Bridgestone Blizzak Ice розроблені таким чином, щоб забезпечити поліпшені характеристики на снігу і льоду, чудовий комфорт під час їзди і значно збільшений термін служби. Виробник заявив, що ці характеристики були визначені цільовими дослідженнями ринку як ключові вимоги автомобілістів в умовах зимового водіння. Крім повсякденної їзди, як у міських умовах, так і по відкритій дорозі за містом, покришки відрізняються довговічністю та екологічністю. Крім того, модель забезпечує відмінне зчеплення шин з дорогою, впевнене гальмування і контроль на ожеледиці та сльоті.

Шини надійшли на ринок у 2019 році в 37 типорозмірах від 14 до 19 дюймів, зокрема, 245/45 R19. Тож підібрати відповідну модель можна для найрізноманітніших модифікацій легкових авто. Комплектуючі отримали новий склад протектора, який включає запатентовану компанією технологію Multicell для збільшення гальмівного шляху на льоду. Технологія забезпечує гідрофільні властивості, які притягують воду і відводять її від поверхні льоду для поліпшення зчеплення. Згідно з внутрішніми тестами компанії, гальмівний шлях гуми Bridgestone Blizzak Ice на льоду скоротився на 8%, а термін служби протектора збільшився на 25%, як порівняти з попередніми моделями лінійки.

Особливості протектора і компаунда

Завдяки вдосконаленому малюнку протектора покращилося зчеплення з дорогою і курсова стійкість. Конструкція канавок допомагає розсіювати повітряний потік і знижувати рівень шуму, підвищуючи комфорт як для водіїв, так і для пасажирів. Особлива структура ламелей також допомагає шині витримувати найсуворіші зимові умови і зберігати свої чудові експлуатаційні характеристики протягом довгого часу.

На особливу увагу заслуговує протекторний малюнок. Оригінальна геометрія блоків з безліччю гострих граней допомогла домогтися відмінного зчеплення і стійкості в різних швидкісних режимах, на всіх типах покриття. Величезна кількість різноспрямованих ламелей створює безліч крайок зачепа, так що покришка зберігає стабільну поведінку навіть на дуже слизькому покритті. Центральна частина контактної плями зимової гуми Bridgestone Blizzak Ice утворена асиметричними блоками, які відповідають за швидке гальмування в різних швидкісних режимах, курсову стійкість при русі по прямій. Великі плечові блоки забезпечують впевнене проходження колії, маневреність і плавне входження в поворот. Безпека і комфорт – ось головний акцент, який зробили інженери компанії в цій розробці.

Під час створення гумової суміші фахівці бренду застосували технологію Active Multicell. Вона полягає в тому, щоб зробити протектор у зоні контактної плями пористим для кращого вбирання вологи. Ця особливість створює додатковий контакт з крижаною кіркою і сніговим накатом. Шина буквально прилипає до поверхні, знижуючи ризик пробуксовок і прослизання. Купити шини Bridgestone Blizzak Ice вигідно ще й тому, що унікальна формула гумової суміші зробила їх стійкими до зношування і дозволила знизити опір коченню. Безпека, надійність, довговічність і паливна економічність однозначно приваблюють вітчизняних автовласників, які хочуть отримати передову якість за оптимальну ціну.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Bridgestone Blizzak Ice, #зима, #колеса, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: