Роботу реєстру збитків України внаслідок військової агресії рф обговорили на міжнародному семінарі фахівці з Тернополя

Опубліковано:
29 Жовтня, 2023 о 19:00

Міжнародний семінар «Правова кваліфікація злочинів проти довкілля: об’єднуємо зусилля на національному та міжнародному рівнях» відвідав в.о. завідувача кафедри екології та охорони здоров’я ЗУНУ Леонід Бицюра.

Про подію він розповів на своїй сторінці.



Під час зустрічі фахівців говорили, зокрема, про екоцид та функціонування реєстру збитків України внаслідок військової агресії рф.

“За ініціативи Environment People Law (EPL)/Екологія – Право – Людина (ЕПЛ) та за підтримки Генеральна Прокуратура України, Тренінговий центр прокурорів України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України Міністерство юстиції України Державна екологічна інспекція України 26 жовтня в Тренінговому центрі прокурорів України відбувся міжнародний семінар «Правова кваліфікація злочинів проти довкілля: об’єднуємо зусилля на національному та міжнародному рівнях» за участі національних та міжнародних фахівців, науковців та практиків у сфері права й екології. В рамках заходу проведено обговорення практичного застосування ст.441 ККУ «Екоцид» та функціонування реєстру збитків України внаслідок військової агресії рф”.

Фото зі сторінки Леоніда Бицюри.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ, #Леонід Бицюр
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: