Як фонд Пін-Ап підтримує українців під час війни

Опубліковано:
26 Жовтня, 2023

У 2022 році Україна опинилася у непростій ситуації – російська федерація напала на суверенну незалежну державу. Велика кількість українців покинули власні домівки та вимушені були шукати прихисток в інших регіонах нашої країни та за її межами. Задля допомоги співгромадянам було створено Фонд Pin Up, який надає гуманітарну допомогу тим, хто постраждав через збройну агресію російської федерації.

Гуманітарна допомога від фонду Пін Ап в рамках проєкту Line-Up

За час війни на території України багато українців опинилися у скрутній ситуації – втратили домівки, роботу або близьких людей. Особливої уваги потребували мешканці прифронтових районів – через активні бойові дії виживати тут ставало все важче. Для допомоги таким людям фонд створив проєкт Line-Up, у рамках якого закуповують необхідні товари гігієни, медикаменти та продукти харчування, і розробляють максимально безпечні маршрути, щоб доставити цей гуманітарний вантаж до прифронтових громад.

. Наприклад, у рамках цього проєкту волонтерам вдалося доставити гуманітарку до сіл: Курилівка, Новоосинове, Глушівка, Кругляківка, Сенькове, Синиха, Біле і Лісна Стінка Куп’янського району Харківської області у квітні 2023 року. Окрім вищезазначених продуктів і товарів до допомоги увійшли акумулятори, генератори та старлінки.

Інші ініціативи благодійного фонду Пін Ап

Pin Up Foundation активно працює над великою кількістю гуманітарних ініціатив, які направлені на те, щоб забезпечити гуманітарною допомогою громадян України, які були змушені залишити свої домівки через активні бойові дії. У рамках такої допомоги команда волонтерів вже реалізувала наступні ініціативи:

  • передано ВПО та жителям Миколаївщини 40 тонн продуктів харчування;
  • передано 6 тонн продуктових наборів, засобів гігієни 300 родинам Комиш-Зорянської територіальної громади, які знайшли тимчасовий прихисток у Запоріжжі;
  • передано 22 тонни продуктових наборів та 2000 одиниць засобів гігієни, побутової хімії українцям, які проживають у місті Костянтинівка;
  • передано продукти харчування 1000 родинам ВПО з Бердянська (крупи, макарони, солодощі, тушкованка та продукція першої необхідності);
  • передано понад 5 тонн продуктів харчування, хімії та персональних засобів гігієни українцям, які переїхали з Бахмута, Соледара та Часового Яру.

Фонд разом з іншими організаціями також здійснив евакуацію родин, які втратили своє житло через дії рф, до Німеччини та Нідерландів. Узимку та восени 2022 року фонд Pin-Up допоміг Харкову під час обстрілів енергетичної інфраструктури. Для міста було придбано генератори та технічні засоби генерації тепла для пунктів обігріву, а також потужні генератори для місцевого метрополітену та міських котелень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #pinup, #фонд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: