Аматорський футбол: В «Агрона» знову беззуба гра і у підсумку нічия й футбольний трилер від «Подолян»

Опубліковано:
25 Жовтня, 2023

У дев’ятому турі 21 жовтня «Агрон» приймав СК «Вільхівці» (Закарпатська область), а наступного дня «Подоляни» зустрічалися на виїзді з командою «Пробій» (Городенка, Івано-Франківська область).

Здавалося би, після двох поспіль поразок як від аутсайдера, так і розгромної від лідера групи, великогаївські футболісти, яких вважали одними із фаворитів аматорського чемпіонату, зобов’язані нарешті перемагати, ну, хоча би перед своїми вболівальниками, показати на що здатні, але знову по ходу поєдинку вони двічі програвали. «Агронівці» грали без боротьби, беззубо, сподіваючись, що пощастить… і таки пощастило. На 86-й хвилині врятували поєдинок. Наприкінці могли б і вирвати перемогу, але це був би для них надзвичайний фарт.

«Агрон» – СК «Вільхівці» – 2:2 (1:1).

Голи: Гром’як (40, 87). – Тищук (5), Рогаль (А71).

У неділю «Подоляни» грали на виїзді з доволі міцною командою із Городенки і вже на 31-й хвилині програвали – 3:0. Здавалося, що господарі доведуть поєдинок до впевненої перемоги, але з цим зовсім були незгідні футболісти «Подолян», які упродовж 41-ї і 42-ї хвилин скоротили рахунок до мінімуму, відігравши два м’ячі.

У другому таймі тернопільські футболісти продовжували атакувати і на 50-й хвилині зрівняли рахунок, а вже на 57-й вперше в матчі повели в рахунку – 3:4. «Пробій» пробував змінити перебіг поєдинку, але «Подоляни», відчувши смак перемоги, не лише впевнено захищалися, а й намагалися небезпечно контратакувати. Варто згадати й надійну гру воротаря «Подолян» Омеляна Чубака. І підсумку футбольний трилер завершився перемогою тернопільських футболістів, які, набравши 13 очок, піднялися до групи лідерів, в «Агрона» на очко менше.

«Пробій» – «Подоляни» – 3:4 (3:2).

Голи: Волошинович (1), Харук (18), Сондей (31). – Дячинський (41), Жуміга (42, 57), Мальський (50)

У 10 турі 29 жовтня тернопільські команди зійдуться в очному поєдинку – «Подоляни» прийматимуть «Агрон».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аматори, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: