На аукціоні продаватимуть корпус радянського танка, який стояв у тернопільському парку

Опубліковано:
24 Жовтня, 2023

30 жовтня відбудеться повторний аукціон, під час якого продаватимуть корпус  радянського танка Т-34, 1944 року випуску, без силової установки та навісного обладнання. Це танк, який колись стояв на масиві Дружба, а потім у Старому парку в Тернополі.

Торги відбуватимуться на електронному майданчику «Prozorro». За виручені кошти планують придбати дрони для українських захисників. Корпус танку мали продати на 23 жовтня, але тоді аукціон не відбувся.

«Долучитись до участі в торгах онлайн можна на платформі Ubiz. Танк після закінчення Другої світової війни був розміщений на площі Перемоги, що на масиві Дружба (тепер на цьому місці McDonalds, а вулиця перейменована на честь гетьмана Івана Мазепи). У 1990 році танк демонтували і перенесли до Старого парку, де розміщено меморіал полеглим під час Другої світової війни», – повдіомили у Тернопільській міській раді.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аукціон, #т-34, #танк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: