У школярів почалися канікули: поліцейські закликають батьків дбати про безпеку дітей

Опубліковано:
24 Жовтня, 2023

У більшості шкіл Тернопільщини розпочалися канікули. Поліцейські закликають батьків у цей час особливо дбати про безпеку дітей. 

«Щоб відпочинок школярів був безпечним, батькам не варто залишати дітей без нагляду і варто бути уважними до їхньої поведінки. Якщо дитину доводиться залишити вдома саму — проведіть інструктаж із техніки безпеки та залиште номери, за якими можна звертатися по допомогу, зокрема номери екстрених служб. Контролюйте коло друзів ваших дітей, зберіть контакти для зв’язку. Не залишайте гострі, ріжучі предмети, сірники та запальнички у легкодоступному для дітей місці. Відпускаючи дитину на прогулянку, нагадуйте їй правила дорожнього руху та безпеки з незнайомцями. Оскільки вже рано темніє, подбайте про світловідбивальні елементи на верхньому одязі своїх дітей — це зробить їх помітними для водіїв у темряві або в умовах обмеженої видимості. Нагадайте дітям про правила безпеки під час повітряної тривоги та виявлення підозрілих предметів на вулиці», – розповіли патрульні поліцейські.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #канікули, #школярі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: