У Тернополі тимчасово змінять графік гарячого водопостачання

Опубліковано:
20 Жовтня, 2023

На вихідних, 21-22 жовтня, у Тернополі тимчасово змінять графік гарячого водопостачання. Такі зміни вирішили внести у зв’язку із прогнозованим потеплінням, для недопущення перегріву квартир та перевитрати газу.

У «Тернопільміськтеплокомуненерго» повідомили, 21-22 жовтня гарячу воду подаватимуть з 7.00 до 10.00 години та з 17.00 до 23.00 години від котелень, що знаходяться на вулиці Лесі Українки, Лемківська, Івана Франка, Дружби, провулок Цегельний, бульвар Просвіти. Такий же графік діятиме на цих вихідних і для мешканців будинків, що за адресами: вулиці Мирона Тарнавського, 2, 4 та вул. Патріарха Любомира Гузара, 1, 13, 17. Решта котелень працюватимуть без змін.

«Отримувати сповіщення за адресою (про відключення комунікацій: води, газу, тепла, світла), а також отримувати сповіщення за темами (наприклад, про ремонти чи перекриття доріг, зміни у русі громадського транспорту тощо) можна у мобільному додатку «е-Тернопіль». Завантажити застосунок можна на операційній системі iOS та Android», – нагадують у Тернопільській міській раді.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаряча вода, #графік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: