Юні спортсмени з Шумщини вибороли призові місця у всеукраїнському турнір

Опубліковано:
17 Жовтня, 2023

Юні спортсмени з Шумщини вибороли призові місця у всеукраїнському турнірі з кікбоксингу WAKO пам’яті П.А Орла та захисників України. Змагання відбувалися з 12 по 15 жовтня у Хмельницькому.

Про це у мережі Facebook написала Катя Кухарська.

«У змаганнях виступали біля 500 спортсменів з усіх областей України. Шумські бійці вибороли 3 перших,1 друге і 2 третіх місця. У ваговій категорії 25 кг у півфінальному поєдинку нокаутом і технічним нокаутом у фінальному бою перемогу здобув Кухарський Захар. Також нокаутом на першій хвилині першого раунду у фіналі виграв Рудюк Лук’ян, він виступав у категорії 37 кг. Третю золоту медаль у категорії 28 кг виборола Довгалюк Єлизавета. Мацюк Ангеліна зайняла друге місце, а бронзові медалі до рідного міста привезли Бондарчук Назар і Бігняк Марк. Божук Петро зайняв четверте місце», – написала Катя Кухарська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кікбоксинг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: