«Ми несемо важкі втрати», – «Пташка» з Тернопільщини звернулася до українців

Опубліковано:
17 Жовтня, 2023

Знана на увесь світ “Пташка” з Азовсталі звернулася до українців у соцмережах. Медикиня Катерина Поліщук написала, щоб люди припинили писати пусті слова, мовляв, все буде добре, але нічого для цього не робити. Треба допомагати армії, донатити, і лише тоді є шанс, що все налагодиться…

“Не пишіть мені. Не пишіть мені: «тримайся», «все буде добре», «чмоні…», «ви їх переможете». Не буде все добре. Ми несемо важкі втрати.

Це фото трирічної давності. Я ще не знала що буде так важко. Так мене підтримали цивільна подруга. Зараз вона в ЗСУ. ВОНА НЕ ПИШЕ МЕНІ «тримайся». Вона донатимо і воює зі мною. 

Не пишіть мені, якщо не хочете підтримати нашу перемогу. Я не втомилась воювати. Я втомилась вигадувати щось оригінальне, щоб знайти кошти на першочергові потреби – дрони спостереження та враження ворожої техніки. 

Не пишіть мені «ти молодець, ми віримо і молимось». Поділіться своєю кавою, хлібом чи новим чохлом на телефон. Зробіть торт на весілля на один ярус меншим. Сходіть на однотонний манікюр без дизайну. Викуріть на цигарку менше. ПОДІЛІТЬСЯ КІЛЬКОМА ГРИВНЯМИ, ЩОБ НЕ ШУКАТИ РУБЛІ НА ШМАТОК ХЛІБА В ЯРМІ.

Katerinapolisuk007@gmail.com

Mono:

5375411206884517

Приват:

4149499994979654″

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Катерина Поліщук, #пташка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: