На Тернопільщині у вихідні поліція затримала 14 нетверезих водіїв

Опубліковано:
16 Жовтня, 2023

На Тернопільщині у вихідні патрульні затримали 14, які керували автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. Про це поінформували в управлінні Патрульної поліції області. 

На нетверезих водіїв правоохоронці склали протоколи за статтею 130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп’яніння та направили адмінматеріали до суду. 

«Нагадуємо, що за кермування автомобілем під дією алкоголю передбачена відповідальність. Нагадуємо про відповідальність. За ч. 1 ст. 130 — штраф 17 000 грн з позбавленням права керування на 1 рік. За ч. 2 ст. 130 — штраф 34 000 грн з позбавленням права керування на 3 роки з оплатним вилученням ТЗ чи без такого або адмінарешт на 10 діб з оплатним вилученням ТЗ чи без такого. За ч. 3 ст. 130 — штраф 51 000 грн з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу або адмінарешт на 15 діб з позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу. За ч. 4 ст. 130 — штраф 34000 або адміністративний арешт на строк 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки», – наголошують поліцейські.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #п'яні водії, #ПДР, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: