«Б’ють барабани, грає баян!» Гурт «ТІК» перед концертом у Тернополі презентував новий кліп «Без ансамбля»

Опубліковано:
7 Жовтня, 2023

«Б’ють барабани, грає баян!» — і гурт «ТІК», вирушаючи у великий тур Україною, у межах якого 11 жовтня виступить у Тернополі, презентує новий кліп «Без ансамбля».

Ця прем’єра — трек-настрій! Три хвилини потужного заряду оптимізму, запалу й енергії.

З фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.

— Попри, на перший погляд, суцільний гумористичний текст, наша нова пісня нагадує про головне: кожен із нас потребує команди. Того самого свого власного «ансамблю», із яким і співається краще й веселіше, а будь-які, навіть найважчі, випробування долаються швидше. Саме разом ми — сила! У всіх сферах життя і всіх сенсах, — говорить фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

В основі нового відео — кадри з культових кліпів гурту «ТІК», у яких свого часу знімалися улюблена радіоведуча всіх рокерів, співачка і волонтерка Соня Сотник, акторка «Дизель Шоу» Яна Глущенко, продюсер «ТІК» Олег Збаращук, телеведучий Слава Соломка і відомий волонтер Юрій Тира.

— Слухаючи нашу нову пісню «Без ансамбля», готуйтеся, що слова вивчите вже після першого ж прослуховування, — обіцяють «Тверезі і культурні». — Особлива рекомендація: співається, слухається і грається пісня найкраще саме у колі гарної компанії! Тож збирайте своїх і приходьте разом співати цю та всі інші пісні «ТІК» на нашому концерті! «Бо що я сам, без ансамбля?!»

null

Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, у червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені, після чого випустив новий альбом «18+» та вразив кліпом на вогняну патріотичну пісню «Кацапи», яка за лічений час набрала понад 2 мільйони переглядів на YouTube і потрапила у тренди на всіх музичних платформах.

Зараз гурт «ТІК» їде у великий тур на підтримку ЗСУ, у межах якого виступить у 23 містах України.

Концерт у Тернополі пройде 11 жовтня, о 19.00 у Палаці культури «Березіль».

null

Фото з мережі Інтернет

У середу на концерті тернополян і гостей міста чекає багато сюрпризів, яскраві прем’єри і всі улюблені хіти з усіх альбомів «ТІК».

Разом запалимо під хіти-бестселери: «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожине», «Апрєль», «Не цілуй», «Свєта», «Альо-на», «Біла хмара, чорна хмара»,«Люби ти Україну». А також будемо насолоджуватися надзвичайно гарними піснями з нового альбому «ТІК» «18+»: магічно-прекрасною «Тантрою», глибокими «Ніч» та «Дельфін», гарячою піснею-продовження культової «Вчительки» — «Луї Віттон» і суперхітом цього літа «Кацапи».

— Їдемо у новий тур, щоб запалити драйвом і позитивом, новими й улюбленими хітами всіх і кожного. А головне — зібрати потужну суму для придбання автівок для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас, — відзначає Віктор Бронюк. — До зустрічі на концертах, рідні друзі-глядачі. Насправді ви і є головними героями нашого ансамблю!

null

Фото з мережі Інтернет

Приходьте у середу, 11 жовтня, о 19.00 у Палац культури «Березіль» із коханими половинками і дітками, з кумами і сусідами, батьками і великими дружніми компанія — усіма, кого любите і з ким бажаєте розділити найяскравіші емоції! На концерті «ТІК» вони гарантовані всім!

Квитки (від 190 грн) купуйте за цим посиланням https://ternopol.karabas.com/ua/tik-51/order/

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барабани, #баян
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: