Ректор ТНПУ отримав Відзнаку на урочистій інавгурації академічного року Університету Яна Длугоша в Ченстохові у Польщі

Опубліковано:
5 Жовтня, 2023 о 20:14

4 жовтня 2023 року ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Богдан Буяк взяв участь в урочистій інавгурації 2023/2024 навчального року Університету Яна Длугоша в Ченстохові (Польща).

Під час урочистостей Богдан Богданович отримав Відзнаку за довготривалу ефективну співпрацю між Університетом Яна Длугоша в Ченстохові та Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка, пише “Голос”.



Керівництво партнерського вишу подякували за спільно пророблену роботу та зауважили, що співпраця між університетами сприяла реалізації Програм подвійних дипломів, стажування викладачів та студентів в рамках міжнародної академічної мобільності.

Богдан Буяк від імені колег і студентів університету подарував Університету Яна Длугоша в Ченстохові дві картини, на яких зображено духовні візитівки Тернопілля – Марійський духовний центр в Зарваниці та Ченстохови – Ясна Гора.

Колектив ТНПУ радіє можливостям взаємоспівпраці з європейськими університетами задля обміну досвідом, поглиненню співпраці та перспективної партнерської освітньо-наукової діяльності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: