Тернополянин змінив ім’я та прізвище на найдовші в Україні

Опубліковано:
4 Жовтня, 2023

У Тернополі живе чоловік, який змінив свої паспортні дані. Тепер його прізвище та ім’я – це сто літер, які ледь вміщаються на ID-картці: Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.

Тернополянин впевнений, що все зробив правильно. 

Показувати своє обличчя чоловік відмовився, каже не хоче привертати увагу людей, але вирішив розповісти свою історію. Тернополянин розповідає, зважився змінити паспортні дані ще у 24 роки, тобто у 2010 році. Наголошує, якби міг – зробив би це раніше. За словами чоловіка, спочатку у нього було кілька варіантів, як змінити свої паспортні дані. Наразі він змінив документи вже вчетверте і щоразу ім’я та прізвище ставало довшим.

“Підтекст у тому, що я ніби Володимир (тобто я хочу бути в мирі зі всім). А друга частина означає, що я до всього серйозно ставлюся, а грім, град, означають, що намагаюся дати опір всьому”, – каже Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко.

Комбінувати прізвище та ім’я чоловікові допомогла інформація у вікіпедії. Наголошує, якби можна було б, то зробив би особисті дані ще довшими. Зокрема прізвище планував зробити на 70 символів.

“Відкрив вікіпедію, почав комбінувати, з основних частин забрав ім’я і додав суфікс «лав», переніс його у кінець. Якби була більша кількість символів у реєстрі, а так зараз максимум 50, то в мене так і є 50 з дефісом“, – додає чоловік.

Друзі вже звикли до такого незвичного імені, проте скорочують його до «Бронік» або «Бронівогневладислав». Також немає запитань до тернополянина і в банківських установах. Чоловік переконує, основна мета зміни особистих даних – показати, що у нього є свобода вибору. Попри свій вибір слід батька у документах тернополянина все ж залишився. Зокрема у графі по-батькові і досі є напис «Миколайович».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прізвище, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: