Геостаціонар на Чортківщині став місцем посвяти студентів географічного факультету ТНПУ

Опубліковано:
27 Вересня, 2023 о 19:10

Посвята у студенти географічного факультету ТНПУ відбулася у цікавій локації – Геостаціонар в селі Дзвенигород Чортківського району. Саме ж дійство було приурочене до Дня осіннього рівнодення, коли закінчується астрономічне літо та відповідно розпочинається осінь.

Феєричність заходу забезпечили студенти-першокурсники. Вони підготували відмінні програми, в яких презентували свої групи та спеціальності, пройшли процедуру посвяти. Також були заходи з облагородження території геостаціонару, екскурсії на історико-культурну та природничо-географічну тематики. Приємне враження від студентів-першокурсників було підкріплене яскравими прикладами патріотизму та громадянської свідомості (всі ранки перебування на Геостаціонарі розпочинались з Державного славня та Хвилини пам’яті та нескореності).  Прихильною до учасників посвяти була погода  та неповторні дністровські краєвиди.



Атмосфери дійству додавали студенти-старшокурсники та викладачі, які також були долучені до всіх видів активностей.

null

На пам’ять учасники Посвяти підписали єврову купюру.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: