У 33-ох школах Тернопільщині організують шкільне харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН

Опубліковано:
21 Вересня, 2023 о 09:00

На Тернопільщині у 33-ох школах організують шкільне харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН, – розповіла директор департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА Ольга Хома.

Долучаться до цього проекту як малі, так і великі школи . Програма відшкодовуватиме  30% від вартості харчування учнів 1-4 класів.



«Це відбуватиметься наступним чином: кожен навчальний заклад зобов’язаний звітувати щодня за кількістю порцій, які були приготовлені. У програмі беруть участь навчальні заклади, у яких є як одноразове, так і дворазове харчування. Відповідно до цього кількість учні подаватиметься менша, а кількість порцій – більша. Головна мета програми полягає у підтримці навчальних закладів щодо реалізації завдань реформи шкільного харчування шляхом підвищення якості їжі та допомоги батькам, які мають економічні труднощі, у частковому відшкодуванні плати за шкільне харчування. Програма шкільного харчування має на меті не лише надати фінансову підтримку, але й сприяти підвищенню знань кухарів та персоналу», – каже Ольга Хома.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернополя, #Шкільне харчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: