«Народний супутник» ― перший рік роботи на перемогу України, — ГУР

Опубліковано:
20 Вересня, 2023

Рівно рік тому, 20 вересня 2022 року, волонтери передали для ГУР МО України космічний апарат ICEYE!

Упродовж цього року «народний супутник» приніс безліч користі у нашій боротьбі за свободу ― його можливості дозволяють нам щодня отримувати критично важливі для бойових операцій розвідувальні дані та спалювати тонни ворожої смертоносної техніки!

ICEYE, наприклад, зіграв дуже важливу роль у атаці на Севастопольську бухту 13 вересня 2023 року, коли були знищені російський десантний корабель «мінск» і підводний човен «ростов на дону».

“Висловлюємо глибоку вдячність усім громадянам та волонтерам, які долучились до збору, Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation і Ігор Лаченков, та забезпечили українським розвідникам чудову видимість з космосу!”, – йдеться у повідомленні ГУР.

Цей вияв підтримки та віри у спільну мету залишиться у нашій славній історії! «Народний супутник» продовжує працювати в інтересах військової розвідки та українського народу! До перемоги ― разом!

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ICEYE, #ГУР, #Народний супутник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: