Реалізуйте свою мрію про успішний бізнес!

Опубліковано:
19 Вересня, 2023

Маєте бізнес-ідею, розвиваєте бізнес або створюєте інновації? Тоді швидше подавайте заявку на участь в національній акселераційній програмі «Власне» до 24 вересня.

Національна акселераційна програма «Власне» має на меті підтримати розвиток українських підприємств та надати мікро-, малому та середньому бізнесу інструменти для швидкого зростання, залучення нових клієнтів та інвесторів.

Акселератор призначений як для підприємців-початківців, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу, так і для активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси.

До освітньої складової залучено понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів із різних сфер бізнесу. Онлайн формат містить 10 освітніх модулів, що допоможуть підприємцям краще розібратися в питаннях: аналізу бізнес-моделі, маркетингової стратегії, залучення фінансування та експортної стратегії, побудови сервісної системи бізнесу, цифрової трансформації, розвитку продукту та інновацій.

Знаннями та експертизою ділитимуться Євген Клопотенко, Олена Мальцева, Анастасія Владичинська, Олеся Залуська та інші.

Наприкінці навчання відбудуться Pitch Days, під час яких учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції. Понад 30 переможців отримають фінансову підтримку по 100 000 гривень на розвиток бізнесу, а суперфіналіст проєкту залучить — 800 000 гривень.  

Детальніше за посиланням — https://www.vlasneua.com/ 

Національний акселератор «Власне» реалізовує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки міжнародної технологічної компанії Mastercard та ПриватБанк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #успішний бізнес
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: