Тернопільський футбол: «Агрон» переміг, а «Подоляни» програли

Опубліковано:
19 Вересня, 2023

16–17 вересня відбувся шостий тур чемпіонату України серед аматорських команд. У суботу великогаївський «Агрон» в гостях зустрічався із командою «VIVAD» (Романів, Житомирська область).

Великогаївські футболісти з перших хвилин намагалися грати першим номером і, зрештою, це принесло результат. На 19-й хвилині рахунок відкрив Тарас Червонецький. На 31-й хвилині після розрізного пасу від капітана команди Валентина Білика рахунок подвоїв Тарас Процик.

Найнебезпечніший момент господарі створили на 70-й хвилині, коли після подачі кутового гравець «VIVADу» влучив у штангу. Загалом «Агрон» контролював поєдинок і довів його до переможного завершення. Після цієї перемоги «Агрон» вийшов на друге місце турнірної таблиці.

«VIVAD» – «Агрон» – 0:2 (0:2).

Голи: Т. Червонецький (19), Н. Процик (31).

У недільному поєдинку «Подоляни» провели виїзний поєдинок із СК «Вільхівці» (Закарпатська область). Тернопільські футболісти відразу заволоділи ініціативою і вже  на 8-му хвилину могли двічі відкривати рахунок, але надійно зіграв воротар господарів. «Подоляни» продовжували створювати небезпечні моменти, і на 15-й хвилині Жуміга відкрив рахунок у матчі. Проте під час однієї з нечисленних атак «Вільхівці» на 29-й хвилині  зрівняли рахунок.

Гості продовжували атакувати і знову на 37-й хвилині старанням Дячинського вийшли вперед. Але не минуло й п’яти хвилин, як після неузгоджених дій у захисті тернопільських футболістів господарі зрівняли рахунок – 2:2.

У другому таймі активніше діяли футболісти «Вільхівців», яким вдалося після виконання стандартів двічі вразити ворота «Подолян». У підсумку – 4:2 на користь господарів. «Подоляни» після цього поєдинку на шостому місці турнірної таблиці.

СК «Вільхівці» – ФАТ-«Подоляни» – 4:2 (2:2).

Голи: Хрієнко (29, 40, 60), Гаврилюк (55) – Жуміга (15), Дячинський (37).

У сьомому турі «Агрон» 1 жовтня прийматиме команду «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка, Київська область), а «Подоляни» тур пропускатимуть.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агрон, #аматори, #Подоляни, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: