Якщо маєте погріб або місце у холодильнику, приготуйте помідори по-крейськи. Їх можна їсти через 8 годин після приготування або зберігати аж до Нового року без консервування, хоча ми з’їдаємо за лічені дні. Смак настільки неперевершений, що не пошкодуєте! – пише Агротер.
На 3-літрову банку:
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
2 кг твердих невеликих помідорів порізаних навпіл, якщо більші – то на 4 частини
Для заливки:
6 перчин
2 гострі перчини
2 головки часнику
петрушка
кріп
6 ст. ложок цукру
2 ст. ложки солі
100 мл олії без запаху
яблучний оцет за смаком (6%, 70-100 мл)
Спосіб приготування:
Перекласти помідори заливкою (усе змолоти і змішати), поставити в холодильник кришкою донизу на 8 год. Потім перевернути і їсти. Якщо помідори призначені для зберігання, банки закрутити і винести у льох.