«Українська команда» разом з волонтерами центру «Ольвія» відправили автомобіль та продукти на передову

Опубліковано:
14 Вересня, 2023 о 09:10

Під час війни вони не можуть сидіти склавши руки. Волонтерський центр “Ольвія” об`єднав навколо себе чимало українців, які безперестанку підтримують бійців, які воюють на фронті.

Разом з небайдужими вони роблять консервації, печуть хліб, збирають одяг чи інші необхідні речі, аби далі передати їх нашим захисникам та захисницям. 



У черговій поїздці «Ольвію» підтримали волонтери «Української команди» Тернопільщини. Вони відремонтували автомобіль та передадуть його разом з необхідними речами на передову.

– Цей автомобіль передаємо для аеророзвідки у підрозділі, який нещодавно створився. Машина допоможе у розвідці даних і наведенні вогню на ворожі позиції, – зазначив лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк. 

В «Української команди» та «Ольвії» спільна мета – щотижня вони проїжджають сотні кілометрів, аби захисники відчували підтримку з тилу.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ольвія, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: