У Зарваниці рятувальники вшанували пам’ять загиблих колег

Опубліковано:
12 Вересня, 2023

У Марійському духовному центрі, що у селі Зарваниця на Тернопільщині, відбулася проща рятувальників. Вони молитвою вшанували пам’ять загиблих колег. 

«Під час професійної прощі рятувальників відбулася панахида і спільна молитва. Поіменно згадали всіх працівників служби, які загинули від початку повномасштабного вторгнення РФ. Серед них тернопільський рятувальник Сергій Гоцуляк. Він був досвідченим піротехніком, очолював групу піротехнічних робіт спеціалізованої аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Його життя обірвалося 4 січня 2023 року на Харківщині під час виконання бойового завдання з розмінування деокупованої території. На прощі були дружина і донька Сергія. Вони отримали благословення від священників та ікону Зарваницької Божої Матері», – розповіли в обласному управлінні ДСНС.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: