Показники повітря в Тернополі у межах норми

Опубліковано:
11 Вересня, 2023 о 13:05

Про це заявила заступниця генерального директора Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб Юлія Кравчук.

— Наші бригади виїхали, аби провести повторний відбір проб атмосферного повітря на вміст азоту діоксиду, оксиду вуглецю, формальдегіду, фенолу відповідно до напрямку вітру та його швидкості руху, — пояснює пані Кравчук. — Враховуючи те, що 10 вересня о 21.00 повітря в місті було в межах норми, 11 вересня наші фахівці обирають меншу кількість точок забруднення і будуть проводити моніторинг.

На питання: чи можна виходити на вулицю та як діяти Юлія Кравчук не відповіла і скерувала журналістів до працівників ДСНС. Адже вони мають оцінювати ситуацію.



Також наголошує, концентрація фенолу та формальдегіду в розмірі 0,03 мг/м3 не могла спровокувати погане самопочуття в людей. Якщо хтось почувається погано, то варто звернутися до сімейного лікаря.

null

 

 

Читайте також: 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі на заводі у Тернополі

У Тернополі з Микулинецької знову йде чорний дим

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Повітря у Тернополі
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: