На Тернопільщині проводять конкурс на посади поліцейських офіцерів громади

Опубліковано:
9 Вересня, 2023

На Тернопільщині з 1 вересня проводять конкурс на посади поліцейських офіцерів громади. Зокрема, відкрито подачу онлайн-анкет для участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади» для 14 територіальних громад.

Про це розповів під час брифінгу в прес центрі начальник сектору взаємодії з громадами управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Дмитро Адамович. 

«Проект «Поліцейський офіцер громади» розпочали реалізовувати на Тернопільщині в 2020 році. Станом на сьогоднішній день вакантні посади є в Теребовлянській, Микулинецькій, Нараївській, Тернопільській, Великогаївській, Великоберезовицькій, Збаразькій, Чортківській, Бучацькій, Вишнівецькій, Козлівській, Іванівській, Коропецькій, Кременецькій (2 посади) територіальних громадах.

Реєстрація кандидатів на посади триватиме до 15 вересня 2023 року. Діючі поліцейські можуть заповнити анкети Для участі в конкурсі діючим поліцейським потрібно заповнити анкету. Вимоги до кандидатів: загальний практичний стаж служби в поліції не менше 1,5 року (період навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки не враховується); вища освіта; належний рівень фізичної підготовки; посвідчення водія категорії «В» із наявним практичним стажем керування транспортним засобом», – каже Дмитро Адамович.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #Офіцери громади, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: