Боксерки з педагогічного здобули медалі Кубку України

Опубліковано:
7 Вересня, 2023 о 19:10

З 28 серпня по 2 вересня в с.Бояни Чернівецької області відбувся Кубок України з боксу на честь героїв Азовсталі. На рингу сучасного спортивно-оздоровчого комплексу «Сонячна долина» за звання найсильніших у своїх вагових категоріях змагались понад 200 боксерів і боксерок зі всіх куточків України.

На цих змаганнях відзначилися представниці нашого університету. Так, у ваговій категорії до 63 кг срібну нагороду виборола магістрантка факультету фізичного виховання, майстер спорту України Каріна Вовк. 



Її колега по рингу, третьокурсниця факультету фізичного виховання, майстер спорту України Каріне Айрапетян стала найсильнішою у ваговій категорії до 81 кг.

Ці змагання були відбірковими до чемпіонату Європи, що відбудеться у Азербайджані. Але оскільки міжнародна федерація боксу допускає до участі в офіційних змаганнях росіян і білорусів, то європейська федерація проводить альтернативний турнір «Кубок Балкан», де будуть представлені спортсмени країн європейського союзу і збірної України, в тому числі і наші студентки.


Про це повідомляють на сайті ТНПУ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: