У закладах освіти, що розташовані в центрі Тернополя, чергують поліцейські охорони

Опубліковано:
7 Вересня, 2023 о 17:03

Шість постів фізичної охорони стежать за правопорядком в академічному ліцеї «Українська гімназія ім. І. Франка», спеціалізованих школах із поглибленим вивченням іноземних мов №3 і №5, школі №4, школі-ліцеї №6 ім. Н. Яремчука і в Галицькому коледжі ім. В. Чорновола.

– В умовах воєнного часу створення безпечного освітнього середовища стало одним із пріоритетів поліції охорони, – наголошує начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області Олег Іващенко. – Особливо це актуально для закладів, що працюють в очному та змішаному форматах. З метою підвищення ефективності охоронних послуг в освітньому просторі ми почали впроваджувати поряд із технічною охороною фізичну. Поліцейські слідкують за дотриманням правопорядку, контролюють учнів під час перерв, стежать, щоб до приміщення не ввійшли сторонні.

Загалом під вартою поліції охорони Тернопільщини перебувають понад 500 закладів освіти. Усі вони під’єднані до головного пульта централізованого спостереження, тож у разі надзвичайної ситуації хтось із учасників навчально-виховного процесу може натиснути тривожну кнопку – і озброєні правоохоронці, отримавши сповіщення, прибудуть за кілька хвилин.



null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Якщо ваш заклад освіти ще не під охороною, телефонуйте за номером 9899. Цілодобово і безкоштовно з мобільного.

Безпечне освітнє середовище – пріоритет поліції охорони.

Управління поліції охорони
в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #охорона, #поліція охорони, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: