На Тернопільщині станом на серпень 2023 року визначили ТОП-10 професій за кількістю вакансій. До цього переліку увійшли такі професії: водій, продавець, лікар, слюсар, кухар, підсобник, швачка, касир торговельного залу, пекар, вантажник. Про це розповіли фахівці обласного центру зайнятості.

«Найвищу зарплату – у 27 тис. грн – пропонують фельдшерам (у т.ч. рятувального підрозділу). 26 тис. грн роботодавці платитимуть операторам лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів); по 25 тис. грн – лицювальнику-полірувальнику, монтувальнику виробів з каменю, авторемонтнику; 20,5 тис. грн – представнику торговельному; по 20 тис. грн – водіям тролейбуса, лікарям (фізичної та реабілітаційної медицини, дерматовенерологу, ортопеду-травматологу), головному агроному, начальнику лабораторії з контролю виробництва, інженеру з гірничих робіт, енергетику, оператору наземних засобів керування безпілотним літальним апаратом», – кажуть у центрі зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професії, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини, #топ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: