З нагоди 1 вересня у Тернопільській бібліотеці для дітей відкрили дві виставки

Опубліковано:
1 Вересня, 2023

З нагоди Дня знань, який відзначають 1 вересня, у Тернопільській бібліотеці для дітей відкрили книжково-ілюстративну виставку «До країни знань мандруємо з книжками». Експозиція діє в читальному залі.

«На цій виставці ви знайдете багато цікавої, пізнавальної, сучасної літератури з рідної мови, історії, математики, географії, фізики та інших дисциплін. Дізнаєтесь приголомшливі факти, якими зможете здивувати своїх друзів і навіть вчителів.

Книги з цікавими історіями про шкільне життя дітей, їхні веселі й дивовижні пригоди та дружбу, які несуть у собі особливий заряд довірливості та доброти, представлені на виставці «Незвичайне життя звичайних школярів» у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1–4 класів. А для батьків маленьких школяриків діє виставка-порада «Щоб школа не стала дитині стресом». Матеріали, представлені на ній, підкажуть батькам, як правильно заохочувати дітей до навчання та допомагати їм адаптуватися до нової учнівської ролі та без проблем влитися у шкільне життя-буття», – розповіли бібліотекарі.

Виставки діятимуть до 10 вересня. Запрошуємо до читання!

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тернопільська бібліотека
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: