Вітання ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк із Днем знань!

Опубліковано:
1 Вересня, 2023 о 15:10

Шановнi студенти Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету! Розпочинається новий навчальний рiк у класичному унiверситетi Тернополя – осередку студентоцентризму, вiльнодумства,  можливостей.

Навчання – це ваша сила, а знання, якi ви здобуваєте у ЗУНУ, – зброя, цiлеспрямованiсть та наполегливiсть – шлях до успiху та перемога.



Щодня ви будете пiзнавати щось нове, формувати себе як особистостей, розширюватимете свiтогляд й робитимете впевненi кроки у майбутнє.

Кожен iз вас обрав свою життєву дорогу, омрiяний фах та унiверситетське середовище. Бути студентом – це дихати на повнi груди, бути вiдповiдальним за свої вчинки бути активним, жити цiкаво та насичено, цiнувати дружбу, мрiяти й втiлювати найсмiливiшi плани, не гаяти часу.

Навчання в унiверситетi – це найдорожчi iнвестицiї у ваше професiйне майбутнє, адже бути фахiвцем – це отримувати насолоду вiд роботи, мати визнання та фiнансову стабiльнiсть, робити свiй внесок у поступ України.

Захiдноукраїнський нацiональний унiверситет має хорошу матерiальну базу, дає якiснi знання та створює умови для мiжнародної мобiльностi, поєднує теорiю з практикою та формує привабливе середовище для розвитку особистостi. Ваше завдання скористатися усiм, що пропонує унiверситет для кожного iз вас.

Будьте наполегливими, переконливими, цiлеспрямованими, вiрте у себе та Божий захист.

Сьогоднi, як нiколи, важливо вистояти i перемогти – кожен на своєму фронтi. Не боятися дiяти та комунiкувати, вiдповiдати за прийнятi рiшення, об’єднуватися й досягати спiльної мети.

Україна понад усе!

Ректор                 Оксана ДЕСЯТНЮК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день знань, #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: