У Тернополі понад 80 дітей змагалися у велоперегонах «Круті віражі»

Опубліковано:
26 Серпня, 2023 о 12:05

У Тернополі понад 80 дітей взяли участь у змаганнях з велосипедного спорту «Круті віражі». Захід відбувся у парку Національного відродження.

Змагалися учасники у чотирьох вікових категоріях.



«Кожна вікова категорія долала різну дистанцію. Діти віком 10-11 років – проїхали 520  метрів самокатами та велосипедами. Також три наступних категорії змагалися лише на велосипедах: діти віком 12-13 років – дистанція 780 метрів, 14-15 років – дистанція 1040 метрів, учасники віком 16 років – дистанція 1040 метрів. Окремо у категорії 16+ були змагання на електричних самокатах. Усі учасники велоперегонів отримали медалі фінішера, а переможців нагороджено кубками і подарунками», – розповіли організатори – працівники управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Круті віраж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: