ЗУНУ анонсували про проведення П’ятого Міжнародного тижня «Resilience and Rebuilding through Internationalisation»

Опубліковано:
25 Серпня, 2023 о 22:05

Захiдноукраїнський нацiональний унiверситет анонсує про проведення П’ятого Мiжнародного тижня “Resilience and Rebuilding through Internationalisation”, який вiдбудеться  4-8 вересня 2023 року.

Подiя, зосереджена навколо теми “Стiйкiсть та вiдновлення через iнтернацiоналiзацiю”, пiдкреслює непохитну вiдданiсть унiверситету змiцненню освiтньої та наукової досконалостi України у складнi часи.



У класичному університеті Тернополя стартував Другий Міжнародний Тиждень, I-WEEK'2020! » ЗУНУ - Західноукраїнський національний університет

Традицiя проведення Мiжнародного тижня, започаткована у 2019 роцi, продовжується i в 2023 роцi, демонструючи, що заклад вищої освiти працює над налагодженням глобального спiвробiтництва. Цьогорiчний захiд наддасть учасникам можливiсть продемонструвати новаторськi дослiдницькi концепцiї, обмiнятися iдеями, висвiтлити досягнення та взяти участь у дискусiях щодо пiслявоєнної вiдбудови України.

На тлi повномасштабного вторгнення та потрясiнь, освiтня та наукова стiйкiсть України стає критично важливим активом. Мiжнародний тиждень стане динамiчною ареною, де освiтяни, дослiдники, науковцi та студенти зможуть об’єднатися, щоб окреслити курс на розвиток i трансформацiю.

Мiжнародний тиждень також надає iнституцiям-учасницям можливiсть посилити свою мiжнародну проєктну дiяльнiсть, змiцнити альянси та розширити спiльнi зусилля. Представники iз рiзних країн та унiверситетiв вiзьмуть участь у заходi, сприяючи мiжкультурному розумiнню та змiцненню глобальної академiчної мережi.

Серiя сесiй, зокрема “Можливостi ЄС для української молодi” для студентiв, яку проведуть Посли європейської молодi, окреслить потенцiйнi шляхи для особистого та академiчного зростання на мiжнароднiй аренi. Окрiм того, надихаюча сесiя “Все про мобiльнiсть i навiть бiльше” розширить кругозiр студентiв  щодо мiжнародної академiчної мобiльностi.

Запрошуємо вас зробити свiй внесок у свiтле майбутнє та стати частиною глобального академiчного досвiду, що трансформує свiтову науку.

Якщо ви зацiкавленi в участi, заповнiть та вiдправте реєстрацiйну форму за посиланням: https://forms.gle/L72C9ByT3ukMvH7w9

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: