Онлайн чи офлайн. Чому вигідніше таки купувати в інтернет-магазинах

Опубліковано:
24 Серпня, 2023 о 15:59

Сучасний стиль життя диктує свої умови, тому, щоби встигати більше, значна кількість людей купують в інтернеті. Онлайн-магазини з кожним роком користуються все більшою популярністю. Уявіть: вам необхідний новий фен, телефон чи особистий транспорт. Раніше б ви ходили по спеціалізованих у пошуках потрібного товару. Тепер все простіше, адже можна купити через інтернет в магазині Ringoo.

Одним із найпривабливіших факторів онлайн-покупок є відсутність необхідності чекати в довгих чергах або шукати певний товар у магазині. Різноманітні товари доступні в інтернеті. 



Трохи історії

Перший інтернет-магазин з’явився в 1992 році, його заснував Чарльз Стек. Він створив інтернет-магазин книжкової продукції. Ви можете запитати, а чому саме книжки. Відповідь проста – тоді книжки купувалися за паперовими каталогами з цінами та коротким описом товару. Ці каталоги потрібно було лише оцифрувати – перенести у формат, зрозумілий для всесвітньої павутини, що й зробив Чарльз. Ще однією незаперечною перевагою було те, що книги не мали обмеження щодо терміну придатності й не піддавалися різким змінам у плані попиту через будь-які нові модні тенденції. Зауважимо, що багато інтернет-магазинів, які створювалися на початку 90-х, розпочинали свою діяльність саме з продажу друкованої продукції. Але з того часу багато змінилося. Тепер в інтернет-магазинах можна купити практично все.

Переваги онлайн-покупок

Купівля та продаж онлайн дає багато переваг. Серед них:

  • Зручність: дуже зручно робити покупки там, де ви знаходитесь.
  • Економія: завдяки цінам на бензин, які постійно зростають, покупки в інтернеті заощаджують витрати на доїзд до магазинів, а також плату за паркування. Ви також економите час, не стоячи в чергах, особливо під час свят, коли магазини переповнені покупцями.
  • Різноманітність: інтернет надає продавцям необмежений простір, тому асортимент товарів ширший, ніж у звичайних магазинах.
  • Жодного тиску: жоден продавець не заважає вам купувати необхідне.
  • Легке порівнювати: онлайн-покупки позбавляють вас необхідності блукати від магазину до магазину, порівнюючи ціни.

Як убезпечити себе під час покупок онлайн?

Ви можете уникнути більшості нечесних продавців, дотримуючись авторитетних вебсайтів. Також корисно прочитати відгуки покупців і умови обслуговування: якщо немає захисту покупців або права на повернення, можливо, вам краще робити покупки в іншому місці.

Здійснювати покупки в інтернеті зручно і вигідно, але робити це потрібно акуратно і з розумом. Купувати варто тільки на перевірених сайтах, тоді невдалих покупок і проблем вдасться уникнути.

інтернет-магазин

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ringoo, #інтернет-магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: