Академічна спільнота ТНПУ вітає з Днем Незалежності України

Опубліковано:
24 Серпня, 2023 о 15:22

Сьогодні нашій незалежності виповнюється 32 роки. Віками йшла Україна до своєї незалежності, наші працьовиті предки змушені були виборювати її із зброєю в руках.

Із 32-х незалежних років вже майже третину наша Батьківщина змушена відстоювати свої кордони від рашистів. Спочатку це була так звана “гібридна” війна, але сьогодні рівно півтора року від дня розгорнутої збройної агресії росії: наш недалекий і кровожерливий сусід не стидаючись, руйнує українські школи, лікарні, пологові будинки, житлові масиви, вбиває і викрадає людей. 



Україна бореться! Україна демонструє світу приклад незламності, стійкості і героїзму! Усі ми сьогодні дякуємо героїчним захисникам і захисницям, намагаємося допомогти фронту і наблизити Перемогу! Батьківщина живе, працює, навчає і навчається.

Висока ціна нашої незалежності!

І ми переможемо!

Ми обов’язково переможемо, бо ми ми відстоюємо свою землю.

У 32-й День Незалежності України ми бажаємо усім стійкості, сили духу, відваги і єдності. Нехай кожен громадянин і громадянка України докладе максимум зусиль для Перемоги. Віримо, що наші діти в майбутньому з гордістю називатимуть себе українцями. 

Бажаємо кожній українській родині злагоди, достатку, радості, непохитної впевненості в ЗСУ, якнайменше тривог і тільки добрих новин. Цінуймо кожен день!  Саме у ці дні пишеться історія…

Слава Україні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день незалежності, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: