Збірна команда ТНПУ з футболу отримала комплект ігрової форми від іноземного партнера

Опубліковано:
24 Серпня, 2023 о 08:10

Збірна команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка з футболу отримала комплект ігрової форми. Це відбулося у межах міжнародної співпраці, повідомили на сторінці вишу. 

“Оновлена корпоративна форма #ТНПУ була представлена на зустрічі з ректором Богданом БУЯКОМ та деканом Факультет фізичного виховання ТНПУ Андрієм ОГНИСТИМ, які відзначили якість спортивної екіпіровки та вдалий дизайн з логотипами універкраїни”.

Таким чином за сприяння мера міста Кішкереш (Угорщина) Ласло Домоні та завідувача Кафедри ТОМФВ ТНПУ ім. В. Гнатюка Володимира Наумчука була реалізована частина планів щодо підготовки наших студентів до чергової Універсіади.



Наступним кроком передбачено виїзд футбольної дружини університету в Угорщину для проведення низки контрольних зустрічей з іменитими футбольними командами та ознайомлення з умовами спортивної підготовки відомих клубів цієї країни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: