Новий директор гімназії Франка Микола Федоруц розповів про амбіції та скандал навколо обрання

Опубліковано:
22 Серпня, 2023 о 19:10
Довкола його призначення було чимало конфліктів, скандалів, петицій. Попри це, молодий освітянин Микола Федоруц таки очолив новостворений заклад Тернопільський академічний ліцей «Українська гімназія» імені Івана Франка.

«Тернополяни» поспілкувалися з новим керівником закладу і дізналися багато цікавого.



– Почуваюся чудово. Повен сил та енергії. Готовий працювати! Не приховую, що я амбітний. Давно хотів працювати у такому закладі. Три роки тому Анатолій Васильович Крижанівський навіть пропонував мені стати його заступником, –зазначив Микола Федоруц.

Освітянин розвіяв чутки про те, що його призначення – протекція з боку керівників міського управління освіти. Він наголосив, що очолив заклад чесним шляхом.

У нашій студії Микола Федоруц також підкреслив, що з ним гімназія буде прогресувати.

– Я переконаний, що нам все вдасться, оскільки у мене чудова команда Мої заступники не будуть новими людьми для батьків та учнів. Коли я представив їх педколективу, то усі аплодували. Я проводив моніторинг серед окремих учнів і батьків. Вони мені вказали на певних людей, яких би хотіли бачити заступниками, – поділився Микола Федоруц.

Більше – у інтерв’ю:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Українська гімназія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: