Біля житомирського суду зібралися військові, які хочуть справедливості в обранні запобіжного заходу рекетирам

Опубліковано:
17 Серпня, 2023

Біля Корольовського районного суду міста Житомира 17 серпня зібралися десятки військових. Журналісти Житомир.info на місці з’ясували, що зібрання стосується справи про вимагання коштів у військовослужбовця, щодо фігурантів якої сьогодні відбудеться засідання

За словами військовослужбовців, вони дізналися, що на засідання мають приїхати знайомі злочинців та підтримувати їх, тому це ще більше обурило бійців. Вони припускають, що рекетири можуть відкупитися та наполягають на обранні запобіжного заходу, на який ті заслуговують.

«Вони вимагали гроші у військовослужбовців, які воювали, у родин, які отримували кошти за загибель військовослужбовців – своїх чоловіків, батьків. Це не поодинокий випадок був. Інформація про їх діяння надходила поступово і от їх «взяли». Тут на підтримку військовослужбовців зібралися військові з різних куточків України. Ми не знаємо, скільки тут збереться людей. Я думаю, що багато буде, бо я думаю, що чимало буде проти того, щоб таких людей відпускали, тим паче у нас військовий стан у державі», – сказав боєць ЗСУ.

Захисники стверджують, що не налаштовані агресивно і прийшли подивитися, за що вони там стоять на фронті та чи буде таки справедливість в обранні запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військові, #житомир, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: