17 000 водіїв за перевищення швидкості затримали на Тернопільщині з початку року

Опубліковано:
11 Серпня, 2023 о 08:06

На Тернопільщині з початку року затримали 17 тисяч водіїв, які перевищували швидкість, – розповіли патрульні поліцейські. Для вимірювання швидкості руху правоохоронці використовували лазерний прилад TruCam.

Поліцейські фіксували швидкість руху автомобілів на аварійно-небезпечних ділянках та місцях, де трапляється найбільша кількість ДТП з тяжкими наслідками.



«Про місця, де поліцейські здійснюють контроль за дотриманням швидкісного режиму за допомогою спеціальних технічних засобів, інформують дорожні знаки 5.76 ”Автоматична відеофіксація порушень правил дорожнього руху”. Нагадуємо, за порушення швидкісного режиму передбачена адміністративна відповідальність: за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 км/год) КУпАП. Штраф — 340 гривень. За ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 50 км/год) КУпАП. Штраф — 1700 гривень», – розповіли у Патрульній поліції Тернопільської області.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #патрульна поліція, #ПДР, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: