Двоспальні ліжка – ідеальне рішення для комфортного сну

Опубліковано:
10 Серпня, 2023

Ліжко – це не просто один із меблевих модулів, це спеціальна конструкція, яка призначена для відпочинку і сну. А від того наскільки цей предмет інтер’єру ергономічний, залежить якість релаксу, настрій і здоров’я людини. Бо погане (= незручне) ліжко це обов’язково проблеми зі спиною, неможливість повноцінно відпочити, роздратованість і втома. Саме тому, обираючи конструкцію для сну, варто оцінити багато пропозицій різних виробників і підібрати оптимальний варіант, який враховує багато факторів, в тому числі кількість людей, для яких вона призначена.

ліжко двоспальне

Для облаштування спальні для однієї людини виробники пропонують односпальні модулі. Тоді як для створення комфортних умов для двох людей потрібні двоспальні ліжка. Великий модуль, розрахований на дві персони буде актуальним і у тому випадку якщо людина, яка планує його використовувати, відрізняється високим зростом. В такому випадку варто звернути увагу на моделі king size. Консультанти МебельОк підкажуть, які саме моделі можуть вас зацікавити. Тим більше що вибір великий і запропонований асортимент включає варіації в різних стилях та матеріалах.

Розмір – має значення

Двоспальні ліжка відрізняються за різними параметрами, в тому числі за розміром. Існують стандартні пропозиції, серед яких популярністю користуються варіанти 160*200 або 180*200. Але на цьому виробники не обмежуються, пропонуючи і інші рішення в плані розмірів. Ще більший вибір в тому що стосується конструкцій та матеріалів, що використовуються в процесі виготовлення модулів. Двоспальні ліжка бувають на опорах чи без, з висувними ящиками або зі спеціальними нішами (існують варіації і «без нічого»). В залежності від побажань покупців придбати вийде ліжко двоспальне:

  • Зі спинкою;
  • Без спинки;
  • На металевому каркасі;
  • На дерев’яній основі;
  • З натурального дерева;
  • З плитних матеріалів.

Оскільки сучасний споживач віддає перевагу багатофункціональним модулям, то ліжка оснащуються не тільки нішами для зберігання різних речей але і додатковими полицями для книг і навіть інтегрованим освітленням.

Використання сучасного обладнання дозволяє комбінувати різні матеріали, тому нікого не здивує ліжко двоспальне з основою з меблевого щита із бука чи навіть дуба і високою спинкою, опорядженою тканиною.

Експериментують виробники не тільки з дизайном, але із висотою. Так для створення стильного інтер’єру в приміщенні в східному стилі підійде ліжко «низьке». А от для облаштування спальні для людей старшого віку експерти MebelOk радять обирати моделі високі (такі рішення зручніші і ергономічніші).

двоспальне ліжко

З вибором двоспального ліжка немає жодних проблем, тому що мануфактури постійно поповнюють свій асортимент оригінальними новинками. Причому запропоновані варіанти відрізняються і по дизайну, і по вартості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ліжко, #меблі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: