«Української команди» Тернопільщини передала на фронт ще один генератор

Опубліковано:
9 Серпня, 2023

Волонтери «Української команди» в Тернопільській області продовжують забезпечувати захисників та захисниць усім необхідним для того, щоб нищити російських загарбників. 

Так, днями вони знову доставили допомогу для воїнів.

– Генератор на передовій – це безперервна робота обладнання, яке потрібне воїнам на полі бою та в побуті! «Українська команда» це добре розуміє, тому з перших днів повномасштабного вторгнення намагається забезпечити захисників та захисниць джерелами живлення. Днями наші волонтери зі Збаражчини (Ігор Дмитришин) знову передали генератор одній із військових частин, яка боронить Україну в гарячій точці. Підсилимо ЗСУ – переможемо! – наголосив лідер «Української команди» в Тернопільській області, народний депутат Микола Люшняк.

До слова, також нещодавно волонтери повернулися з чергової поїздки на фронт. У рамках проекту «Військова пошта» вони доставили на Харківщину, Донеччину та Запоріжчину домашні смаколики, адресні вантажі, військове спорядження та інші речі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: